Undersköterska till hjärtintensivvårds- och hjärtavdelningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

På hjärtintensivvårds- och hjärtavdelningen i Bollnäs vårdar vi patienter med olika hjärt- och kärlsjukdomar samt patienter med internmedicinska sjukdomar. Vi har ett nära samarbete med hjärtmottagningen och tillsammans arbetar vi efter nationella kvalitetsregister som visar att vi bedriver en vård av mycket hög kvalitet. Vi är under ständig utveckling med starkt fokus på patientsäkerhet, hög kvalitet och en god arbetsmiljö.

Att arbeta hos oss innebär en rolig, omväxlande och utvecklande vardag med inslag av akutsjukvård där ingen dag är den andra lik!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på hjärtavdelningen i Bollnäs arbetar du i vårdlag tillsammans med sjuksköterskor, läkare och rehab-personal som tillsammans fokuserar på att ge den bästa möjliga vård till våra patienter. Du som undersköterska håller koll på patienternas vitala parametrar och observerar eventuella förändringar i deras tillstånd. Du rapporterar sedan dina observationer till ansvarig sjuksköterska.

Som undersköterska kommer du bland annat
• sköta omvårdnaden av patienterna
• provtagning, såromläggning och andra omvårdnadsinsatser
• ta EKG och koppla hjärtövervakning
• svara på larm.

Hos oss får du
• Personligt anpassad introduktion
• arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor med en stark teamkänsla
• ingå i ett pilotprojekt kring vårdintensitet tillsammans med dina kollegor, där vi jobbar med teamet och utvärderar arbetspassen dagligen
• möjlighet till kompetensutveckling, med en bra introduktion och interna utbildningar och föreläsningar.

Läs mer här om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som samarbetar, kommunicerar väl och förmedlar budskap anpassat till mottagaren. Du bygger tillitsfulla arbetsrelationer, är öppen och pålitlig samt visar förståelse för andra. Som person är du lugn och stabil samt kan prioritera arbetsuppgifter utifrån hur brådskande de är. Vidare ser vi att du behåller fokus i pressade lägen och snabbt kan hantera problem som uppstår.

I rollen som undersköterska ska du
• vara utbildad undersköterska
• ha god kunskap om omvårdnad
• ha tidigare erfarenhet som undersköterska inom slutenvård.

För den här tjänsten är det meriterande om du har erfarenhet av tidigare arbete inom kardiologi.

Information om titeln undersköterska
Den 1 juli 2023 blir undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att man kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg.

Du kan ansöka om beviset från och med den 1 juli 2023. Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta i vård och omsorg, men med en annan titel än undersköterska. I Region Gävleborg innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara Omvårdnadsassistent tills att ditt bevis lämnas in.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: tillträde enligt överenskommelse

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/1862

Senaste ansökningsdatum: 2024-08-25 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Josefine Fagerhov, vårdenhetschef
Tel: 0278-381 13
Email: josefine.fagerhov@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Elin Lundström, Kommunal
Email: elin.m.lundstrom@regiongavleborg.se