Sjuksköterska till centraloperation

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Anestesiverksamheten har cirka 500 medarbetare och arbetar med högkvalitativ anestesi-, operations-, intensiv- och uppvakningsvård, smärtcentrum samt sterilcentral. Med verksamhet i både Gävle och Hudiksvall ger vi service till samtliga opererande verksamheter inom Region Gävleborg och genomför såväl planerade som akuta åtgärder av personalspecialiserad inom An-Op-IVA. Vi är ett välfungerande verksamhetsområde med gott samarbete över länet. Tillsammans med de opererande specialiteterna har vi en framgångsrik struktur för operationsplanering som lett till god tillgänglighet för länets invånare.

I Gävle får du möjligheten att arbeta i en av Sveriges modernaste operationsmiljöer där vi ständigt jobbar för att utveckla våra arbetssätt. Totalt utförs på centraloperation cirka 7500 operationer per år . Vi är stolta över vår verksamhet och vi arbetar allt mer systematiskt med fokus på kvalitet och patientsäkerhet. Nu söker vi en sjuksköterska som vill vara med och utveckla och driva verksamheten framåt.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på centraloperation kommer du jobba inom vår preoperativa verksamhet och har därför en stor roll i det
gemensamma patientflödet. Patientflödet är uppdelat i två sektioner, preoperativa mottagningen och preoperativa torget.

På den preoperativa mottagningen kommer du jobba i team tillsammans med ytterligare en sjuksköterska och en undersköterska och hit kommer patienterna hemifrån och förbereds inför planerad operation.

Här kommer du blanda annat att arbeta med
• preoperativ förberedelse av barn i åldern 1-3 år
• att vara behjälpliga vid narkosläkarnas preoperativa bedömningar
• att hjälpa andra avdelningar med till exempel stickhjälp
• att tillsammans med teamet vara delaktiga vid kommande veckors operationsgenomgång.

På det preoperativa torget kommer du att jobba i team tillsammans med en undersköterska och hit kommer patienterna från avdelning och förbereds inför operation.

Här kommer du bland annat att arbeta med

• förberedelse gällande bland annat att koppla upp patientmonitorering (övervakning) samt komplettering med olika infarter
• assistans till narkosläkare vid olika typer av blockadläggningar.

Hos oss får du

• ett varierande arbete där vi dagligen träffar många olika människor
• regelbundna utbildningsdagar en gång per månad med APT, professionsmöte och utbildning
• dagtidsarbete
• lediga kvällar och helger
• en personligt anpassad introduktion
• arbeta i en trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga
• individuell utvecklingsplan med möjlighet att på sikt vidareutbilda dig till anestesisjuksköterska eller operationssjuksköterska.

Läs mer här om våra olika förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

För att trivas i den här rollen har du god samarbetsförmåga och du tycker om att arbeta både självständigt samt teambaserat. Du är flexibel, ser möjligheter i förändring och har lätt för att anpassa dig till ändrade situationer. Du är trygg och stabil i dig själv och kan organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

I rollen som sjuksköterska ska du
• vara legitimerad sjuksköterska.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket.
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/1941

Senaste ansökningsdatum: 2024-08-21 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Alexander Halvorsen, Vårdenhetschef
Tel: 026-15 54 10
Email: alexander.halvorsen@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Elisabeth Blomqvist, Vårdförbundet
Email: elisabeth.blomqvist@regiongavleborg.se