Vikarierande underläkare till kvinnosjukvården

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Kvinnosjukvården i Gävleborg är uppdelad på två orter Gävle och Hudiksvall. Förlossningsenheten i Gävle har cirka 1500-2000 förlossningar per år samt obstetrisk öppenvårdsverksamhet med ultraljud. Gynekologin är idag till största delen öppenvårdsverksamhet med bland annat abortmottagning, uro/gynekologi, fertilitetsbehandlingar, allmän gynekologi och gynonkologi. Operationsverksamhet pågår både på C-op, dagkirurgi och mottagningsoperation. BB/gyn avdelningen har 18 vårdplatser. På kvinnosjukvården i Gävle jobbar 30 läkare, varav 12 är ST-läkare. Vi arbetar aktivt för att utbilda våra egna specialister och har ett jämnt flöde av nyfärdiga specialister.

Arbetsuppgifter

Som underläkare hos oss kommer du dels att arbeta på gynekologisk avdelning med sedvanliga underläkaruppgifter såsom
• in och utskrivning av patienter
• rondarbete
• undersökning av patienter
• dokumentation/konsultationer
• läkemedelsgenomgångar.

Du kommer även få arbeta på gynekologisk mottagning med gynekologisk undersökning, ultraljud och bedömning med bakjoursstöd.

Helgjour kan förekomma dagtid. Du får arbeta i en trygg arbetsgrupp där det alltid finns någon att rådfråga. Hos oss erbjuds du som underläkare en god utbildningsmiljö med avsatt tid för handledning.

Vi erbjuder en anställning med fördelaktiga personalförmåner, läs mer om våra förmåner här: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett som har ett stort intresse för obstetrik och gynekologi. Du är ansvarstagande, flexibel, kommunikativ och gillar att samarbeta med andra.

Som underläkare ska du ha
• svensk läkarexamen alternativt svensk läkarlegitimation, vilken vi ber dig bifoga i din ansökan
• goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift motsvarande lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom svensk sjukvård särskilt inom obstetrik och gynekologi. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: start 2024-10-01 eller enligt överenskommelse till och med 2025-03-31

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/2040

Senaste ansökningsdatum: 2024-09-01 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Hanna Normann, biträdande läkarchef
Tel: 026-15 57 11
Email: hanna.normann@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Ida Moberg, GHLF
Tel: 026-15 41 54
Email: ida.moberg@regiongavleborg.se