Medicinsk sekreterare till barn- och ungdomsmottagningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Till barn- och ungdomssjukvården välkomnas barn som är i behov av specialistsjukvård. Vi bedriver både öppen-och slutenvårdsverksamhet med inriktning mot allmänpediatrik och neonatalvård.

Till barn- och ungdomsmottagningen i Gävle kommer barn mellan 0–17 år med barnmedicinska frågeställningar och i behov av specialistsjukvård.

Våra diktat har en variation inom det medicinska områdets diagnosgrupper såsom kardiologi, neurologi, reumatologi, onkologi, endokrinologi, astma- och allergi samt mag-och tarmsjukdomar.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna hos oss är rullande och innebär ett jämlikt ansvar för de administrativa uppgifterna som ingår för en medicinsk sekreterare på barn- och ungdomsmottagningen. Schemat innebär att vi erbjuder en god struktur, ett varierat och stimulerande arbete. Som medicinsk sekreterare har du en viktig roll i det administrativa arbetet kring våra patienter och vi strävar alltid efter att optimera våra flöden. Möjlighet till distansarbete finns, dock kräver uppdraget också närvaro på plats.

Som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta med
• journalskrivning i Melior
• diagnos- och åtgärdskodning
• remisshantering
• viss posthantering.

Hos oss får du
• arbeta måndag till fredag, dagtid.

Läs mer om våra olika förmåner här: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

För att trivas i rollen behöver du vara serviceinriktad, positiv och ha ett gott bemötande med ett intresse av att vilja vara en del i verksamheten. Vidare behöver du vara öppen för förändring och utveckling samt kan ta ett professionellt ansvar. I ditt arbete är du flexibel och har lätt för att samarbeta med andra i ett team.

Som medicinsk sekreterare hos oss ska du
• vara utbildad till medicinsk sekreterare.

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Före erbjudande om anställning har arbetsgivaren rätt att begära ett utdrag från belastningsregistret.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: enligt överenskommelse

Antal platser: 2

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/2124

Senaste ansökningsdatum: 2024-09-08 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Johanna From, biträdande vårdenhetschef
Tel: 026-155000
Email: johanna.from@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Veronica Lindman, Vision
Email: veronica.lindman@regiongavleborg.se