Undersköterska till infektionsavdelningen

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Infektionsavdelningen ingår i verksamhetsområde specialmedicin och är den enhet i Region Gävleborg som bedriver inneliggande specialistvård för svårare infektionstillstånd. Infektionsavdelningen har 24 vårdplatser uppdelade på tre vårdlag och vi vårdar patienter i alla åldrar och samverkar med flera andra verksamheter som exempelvis ortopedi, kirurgi samt barn- och ungdomssjukvård. Hos oss väntar en familjär atmosfär och goda möjligheter för dig att växa i din yrkesroll. Vi värdesätter dina personliga egenskaper och ser gärna att du vill bidra med kunskap och personlighet på vår arbetsplats.

Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du i par med en annan undersköterska och tillsammans vårdar ni patienten i team med sjuksköterska. Samarbete sker också med läkare under rond och med arbetsterapeuter, fysioterapeuter, koordinator, vårdplanerare och köksbiträde. Oavsett yrkestitel arbetar vi mot samma mål - att tillgodose patientens omvårdnadsbehov.

Som undersköterska hos oss kommer du bland annat att arbeta med
• blododling
• PVK-sättning
• dokumentation
• provtagning, såromläggning och andra omvårdnadsinsatser.

Hos oss får du
• ett roligt och ständigt utvecklande arbete inom ett av sjukvårdens mest spännande områden
• möjlighet till interna utbildningar och föreläsningar
• vara en del av vårt engagerade team där det alltid finns någon att rådfråga
• möjlighet att påverka anställningens omfattning om du önskar arbeta mindre än heltid.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Som person söker vi dig som gillar att sätta igång aktiviteter och uppnå resultat. Hos oss varierar arbetsbelastningen mellan vårdlagen och när någon har mer att göra ser vi till patientens bästa och stöttar varandra. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Vi söker också dig som ser möjligheter i förändringar och som kan ställa om när situationen kräver det.

I rollen som undersköterska ska du
• vara utbildad undersköterska
• ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

För den här tjänsten är det meriterande om du har en vidareutbildning med inriktning akutsjukvård och/eller erfarenhet av arbete i slutenvård.

Information om titeln undersköterska
Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att man kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Du kan ansöka om beviset hos Socialstyrelsen. Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta inom vård och omsorg, men med en annan titel än undersköterska. I Region Gävleborg innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara omvårdnadsassistent tills att ditt bevis lämnas in.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2024-11-01 Tidsbegränsad anställning till och med 2026-04-30

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/2272

Senaste ansökningsdatum: 2024-09-27 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Petra Ridderström, biträdande vårdenhetschef
Email: petra.ridderstrom@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Tina Kullberg, Kommunal
Email: tina.kullberg@regiongavleborg.se