Köksbiträde till Bollnäs folkhögskola

Vårt uppdrag är att ge hela länet möjlighet att leva ett gott liv i dag och i morgon. Vi tar hand om hälsa och vård, får kollektivtrafiken att rulla och främjar kompetensutveckling och levande kultur. Vi är motorn för ett hållbart samhälle med samverkan över gränser. Tillsammans är vi Gävleborgskraften.

Bollnäs folkhögskola är en skola med bredd som vilar på en lång tradition av kunskap, bildning och kultur. Skolan sträcker sig från Hälsingland till Gästrikland och har kursutbud i Bollnäs, Ockelbo och Gävle. Här skapas förutsättningar för en sund kosthållning och hållbar livsstil med omsorg om miljön. Bollnäs folkhögskola är miljö- och HBTQI-certifierad. Vi är ungefär 35 medarbetare och 220 deltagare på skolan. Servicegruppen består av 10 medarbetare inom restaurang, lokalvård och vaktmästeri.
Upptäck en skola där du får växa som människa tillsammans med andra!
Vi söker nu köksbiträde på tidsbegränsat vikariat samt vikarie på timanställning. Vi intervjuar löpande under ansökningstiden

Arbetsuppgifter

Köksbiträdets huvudsakliga uppgift är att i samarbete med vår kock producera vällagade måltider och att ge service till matgästerna på ett professionellt sätt. Till skolans restaurang kommer såväl internatelever, kursdeltagare och skolpersonal som konferensgäster och ibland externa gäster. I servicegruppens arbetslag samarbetar alla funktioner för skolans bästa. Det innebär att det ibland kan förekomma arbetsuppgifter som inte är typiska för köksbiträdesrollen. I uppdraget ingår att vara hela servicegruppen behjälplig där det bäst behövs för stunden, vilket ställer höga krav på din flexibilitet och serviceanda. Miljö- och hållbarhetsfrågor är viktiga i det dagliga arbetet.

I rollen som köksbiträde arbetar du bland annat med
• servering av frukost, lunch och middag
• salladsbord och kallskänk
• bakning
• disk och renhållning
• kassa.

Det ingår också att vara delaktig i utveckling av menyer och måltiden som helhet samt att vara en god representant för skolan i det dagliga mötet med matgästerna.

Läs mer om våra förmåner: https://www.regiongavleborg.se/jobb-och-utbildning/jobba-i-region-gavleborg/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker en serviceinriktad medarbetare med kunskap och kreativitet, som i samarbete med kocken vill bidra till att erbjuda vällagad mat från grunden och en fortsatt utveckling mot ett grönare kök.

I rollen som köksbiträde ska du ha
• avslutad gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller annan utbildning och erfarenhet som vi finner likvärdig
• god och dokumenterad kompetens inom livsmedelshygien
• tidigare erfarenhet av arbete i restaurangkök.

För den här tjänsten är det meriterande om du har kunskap om specialkost och kompetens inom miljö- och hållbarhetsfrågor.

Sök tjänsten

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Efter överenskommelse. Vikariat till och med 2025-12-19.

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetgivarens referensnummer: RS 2024/2526

Senaste ansökningsdatum: 2024-10-25 23:59:59

Övrigt

Kontaktperson(er)

Annika Röstberg Hagelin, servicechef
Tel: 0278-389 08
Email: annika.rostberg.hagelin@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Monica Byman, Kommunal
Tel: 010-442 88 48
Email: regiongavleborg.mitt@kommunal.se