Nyhetsbrev

Verksamhetsutvecklarna inom hemslöjd skickar ut nyhetsbrev under året. Det kan bland annat röra sig om fortbildningar, evenemang, föreläsningar och utställningar, samt tips om vad som händer i länet.

Det ”Slöjdregister” som idag finns kommer att ersättas av nya och uppdaterade kontaktlistor. Du som i dagsläget står som medlem på Slöjdregistret kommer få mer information om detta framöver.

Information om de olika nyhetsbreven

Nyhetsbrev ALLMÄN är för dig som vill ha allmän information om händelser som rör slöjdområdet i stort. Det kan vara information om möjliga stipendier som går att söka, viktig information vi ombeds skicka vidare, nyheter eller information om kommande arrangemang. Via nyhetsbrev ALLMÄN når vi alltså dig som slöjdar, är intresserad av slöjd, eller arbetar inom kultur i länet. 

Nyhetsbrev BARN OCH UNGA är för dig som arbetar som pedagog eller slöjdar med barn och/eller unga. Nyhetsbrevet kan innehålla information om kommande fortbildningar, tips på kommande arrangemang eller annan information specifikt riktade mot den pedagogiska sidan av slöjd.

Nyhetsbrev FÖRETAGANDE är för dig som är slöjdföretagare, vill lära dig mer om slöjdföretagande eller för dig som vill ingå i nätverk rörande företagande. Via detta nyhetsbrev får du information kring fortbildningar, nyheter, information om inkomna förfrågningar gällande slöjdare med specifik kompetens i länet. 

Prenumerera på nyhetsbrev från Hemslöjd

Vill du prenumerera på nyhetsbreven, mejla till nedanstående kontaktperson:

Allmänt nyhetsbrev:
pernilla.ekenstahl@regiongavleborg.se

Nyhetsbrev barn & unga:
matilda.wiklander.palmertz@regiongavleborg.se

Nyhetsbrev slöjdföretagare:
pernilla.ekenstahl@regiongavleborg.se